İnternational Congress of Recycling Economy Sustainability Policy-II Kongresi Gerçekleşmiştir.
22-10-2024

Geri dönüşüm ekonomisi ve sürdürülebilirlik politikaları üzerine uluslararası bir köprü olmayı hedefleyen International Congress of Recycling Economy & Sustainability Policy-II ve Al Farabi 13th International Scientific Research And Innovation Congress, 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenmiştir. Kongre, Onursal Organizasyon Komitesi Başkanı Sayın Prof. Dr. Rasim Yılmaz ve Kongre Başkanı Sayın Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım'ın konuşmaları ile başlamıştır. Kongrelerde, uluslararası nitelikte ana konuşmacıların ve konusunda uzman ulusal ve uluslararası katılımcıların sunumları yer almıştır.

Dünyanın dört bir yanından akademisyenler, uzmanlar ve iş dünyası temsilcileri bir araya gelerek, döngüsel ekonomi modelleri, çevresel politikaların güçlendirilmesi ve kaynakların etkin kullanımı gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşmış ve disiplinler arası işbirliği ve inovasyon paylaşımlarının artırılmasını hedeflemiştir.

İki günlük etkinlik, geri dönüşüm sektöründeki yeni teknolojilerden sürdürülebilir iş modellerine, politika yapıcılar için kılavuz olacak yeni stratejilere kadar geniş bir yelpazede tartışma fırsatları sunmuştur.

Kongremizin tüm katılımcılara ve bilime faydalı olmasını dileriz.