Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi.
25-10-2024

İnsan sağlığı açısından toplumsal tehdit ve tehlike oluşturan uyuşturucu ve uyarıcı maddeler vb. madde bağımlılıkları ile davranışsal bağımlılıklar hakkında öğrencilerimizin bilgilendirilmesi ve farkındalık kazandırılması amacıyla ilgili bağımlılık konularında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 25.10.2024 tarihinde Fakültemizde "Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlenmiştir.

Fakültemiz G-233 numaralı salonda gerçekleştirilen eğitimde, narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı, uyuşturucu suçlarında hukuki durum, madde kullanımı ve bağımlılığıyla mücadele konuları hakkında bilgi verilmiştir.

Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimine Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuz ERSÖZ ve Fakültemiz öğrencileri katılmıştır.

Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi soru-cevap kısmı ile sona ermiştir.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuz ERSÖZ, eğitim sonunda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine Fakültemiz adına teşekkür etmiştir.