NKÜTEK Teknopark Yönetici A.Ş. Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Çevrim İçi Gerçekleşti
25-10-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (NKÜTEK) Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında çevrim içi olarak gerçekleşti.

Toplantıya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel ÖZDAL, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış KOCABIYIK ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin GÜL katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısı, Teknopark faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmelerin ardından sona erdi.