Genel Sekreterimizden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret
23-10-2024

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Öğretim Görevlisi Aykut BALCI, Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Kerem Şen ve Öğrenci işleri Daire Başkanı Şenol Akyazı ile birlikte Meslek Yüksekokulumuz' u ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Rıza ATAV, Genel Sekreter BALCI ve beraberindeki heyete, okulumuzun fiziki koşulları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, yapılması öngörülen bazı düzenlemeler de masaya yatırıldı.

Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Emel DEMİR ASKEROĞLU ve Yüksekokul Sekreterimiz Nevziye YILMAZ’ ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, okulumuz derslikleri, konferans salon, Çok Amaçlı Salon, yemekhane kantin gibi toplu kullanım alanlarını gezen Üniversitemiz Genel Sekreteri Aykut BALCI, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun kendi kendine yeten imkânlara sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.