Üniversitemizde Seracılık Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
15-08-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde, Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK başkanlığında, atık enerjilerin seracılıkta kullanılması konusuna ilişkin Seracılık Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonu’ndaki toplantıya Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay ÖCAL, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEVECİ, Malkara Birlik Süt ve Süt Mamülleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vural YAZGAN, Malkara Birlik Süt ve Süt Mamülleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan YAZGAN ile Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN ve Prof. Dr. Levent ARIN katıldı.

Toplantıda atık enerjilerin seracılıkta kullanılması konusunda katılımcılara detaylı bilgi verildi. Ardından konu hakkında görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Haberler & Duyurular
Arşiv