Türkiye Innovation Week Üniversite Katılımı
12-08-2024



T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 2012 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın aralıksız teşrifleriyle gerçekleştirilen Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği olan Türkiye Innovation Week’in 11’incisi bu yıl 10 –12 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik; kamunun en üst düzey temsilcilerinden inovasyonun fikir liderlerine, ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerinden akademisyen ve öğrencilere kadar inovasyon ekosisteminde yer alan tüm paydaşları bir araya getirerek Türkiye'nin potansiyelini sergileme misyonuyla yoluna devam etmektedir.

Üniversitelerin özellikle inovasyon ve teknoloji ile ilgili bölümlerine ait, sanayi ile birlikte geliştirilen projelere Next Generation Zone alanında yer verilecektir. Bilimin ve teknolojinin ön plana çıktığı bu alanda üniversite-sanayi iş birliklerinin konuşulduğu ve örnek projelerin sergilendiği bir platform kurgulanmaktadır. Üniversitemizin değerli akademisyenleri, “Out of the Box: Human, Culture, Model” temasına uygun nitelikli ve katma değer üretmiş olması beklenen sanayi iş birlikleriyle ortaya çıkan projeleri ile davetlidir ve bu platformda yer verilecektir.

Üniversitemizin sanayi ile birlikte çıkardığı proje dosyanızı en geç 20 Ağustos 2024 Salı gününe kadar sude@ayyildiz.pro ve zuhali@ayyildiz.pro adreslerine göndermeniz gerekmektedir. Stant katılım alanı sınırlı sayıda olduğundan geri dönüşleriniz önemlidir. Stant katılımları ücretsizdir.

Başvurular organizasyon komitesi tarafından değerlendirilecek olup, kabul görmeniz durumunda tarafınızla iletişime geçilecektir.

TIW24 ÜNİVERSİTE KATILIM BİLGİLENDİRME SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ayrıca etkinliğe dair detaylı bilgileri içeren sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://we.tl/t-cQHuDDa3w0  

İLETİŞİM İÇİN:

Zühal IŞIKLI
TIW24 Project Team Member

AYYILDIZ

Communication Agency

Te: +90 542 624 07 20

www.ayyildiz.pro


 

 

 

 

 


Haberler & Duyurular
Arşiv



>