Arkeoloji Bölümü 2024 Yaz Sezonunda sürdürülen kazı çalışmaları eğitimi verildi
14-08-2024

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serhat Foça, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Eski Smyrna Kazısı'nda ekip üyesi olarak çalışmalarına 2024 yılı ağustos ayı itibariyle devam etmektedir. Gönüllü Projesi kapsamında bölümümüzün 1. sınıf öğrencilerinden bir grup, ağustos ayı boyunca belli periyotlarda Eski Smyrna Kazısı'nda yer almakta, yıl boyunca aldıkları teorik eğitimlerinin uygulamasına devam etmektedir.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Burak Falay’ın araştırmalarını yürüttüğü Niğde/Tepecik-Çiftlik Höyüğü'nde 2024 yılı kazı çalışmaları devam etmektedir. Bölümümüz birinci sınıf öğrencilerinden bir grup 2024 yılı Tepecik-Çiftlik Arkeolojik araştırmalarına katılarak, uygulamalı olarak arkeoloji eğitimi almaktadır.

Haberler & Duyurular
Arşiv