Tekirdağ NKÜ Tercih Fuarına Ev Sahipliği Yaptı
19-07-2024



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, YKS sonuçlarının açıklanmasını takiben tercih sürecinin başlayacak olması dolayısıyla ‘Üniversite Tercih Günleri’ konseptiyle düzenlenen Tercih Fuarına ev sahipliği yaptı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan takvime göre YKS tercihleri 25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi de bu konuda bir eğitim fuarcılığı şirketi tarafından düzenlenen fuara ev sahipliği yaptı.

Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Murat TAŞAN, katılımcı üniversitelerin, kurum ve kuruluşların stantlarını gezerek görevlilerden bilgi aldı; veliler ve öğrencilerle sohbet etti. Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ahmet BAL, akademik ve idari personel de gezide yer aldı.

Tercih döneminin yaklaşması dolayısıyla öğrenciler ve velilerin yoğun katılım gerçekleştirdiği fuarda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi standı da ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14

Haberler & Duyurular
Arşiv



>