Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Tekirdağ NKÜ Veteriner Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni Ziyaret Etti Yeni

Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, “Hayvan Hastanesi” olarak hizmet vermesi planlanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Hastane Merkez Müdürü (Başhekim) Doç. Dr. Halef DOĞAN tarafından karşılanan Vali SOYTÜRK, merkezi gezerek merkezin planlanan faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyarete Vali SOYTÜRK’ün yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız TOPAK da katıldı.

Vali SOYTÜRK, yakın zamanda hizmete girmesi planlanan Hayvan Hastanesi’nin ilimize, öğrencilerimize, hayvanseverlere ve hayvan yetiştiricilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Süleymanpaşa İlçesi Köseilyas Mahallesi’nde yer alan, Eğitim-İdare Binası ve Hayvan Hastanesi olmak üzere iki ayrı bölümden oluşan, toplamda 6.500 m2’lik kapalı alana sahip ve  “Akademik Hayvan Hastanesi” olarak hizmet vermesi planlanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, hayvan hastalıkları ile ilgili bilimsel proje ve çalışmalar yürütülecek ve hayvancılık yapan vatandaşlarımıza da tıbbi destek sunulacak.

Aynı zamanda Tekirdağ ili ve bölgemizdeki pet hayvanları, at ve çiftlik hayvanları ile egzotik ve yaban hayvanlarına kaliteli veteriner sağlık hizmetlerinin sunulması hedeflenmekte olan merkezde, teknik donanım olarak gelişmiş imkanlar ve ilgili hayvanlara göre çeşitli muayene/operasyon bölümleri bulunuyor.

Haberler & Duyurular
Arşiv