Tekirdağ NKÜ Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinden Spora Bilimsel Destek
24-07-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SBUAM) bünyesinde kurulan Atletik Performans Departmanı tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Süper Lig Kadın Hentbol takımına sezon öncesi atletik performans testleri uygulandı.

SBUAM Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Merkez bünyesinde kurulan lisans ve yüksek lisans öğrencilerimizden oluşan Atletik Performans Departmanında, tüm spor branşlarında amatör ve profesyonel takımlara sportif performansın artırılması yönünde bilimsel destek verildiğini; bu departman ile birlikte üniversitemizin tanınırlığına büyük katkılar sağlandığını ifade etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv