Tekirdağ NKÜ Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Bünyesinde Yer Alan Grafik Tasarım Bölümü Bu Yıl İlk Defa Öğrenci Alacak
23-07-2024



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibarıyla ilk öğrencilerini almak için özel yetenek sınavı başvurularını kabul etmeye başladı.

Bölümden yapılan açıklamada “Grafik Tasarım Bölümümüzde, geleneksel grafik tasarım eğitimini günümüzün en ileri teknolojik araçlarıyla öğrencilere iyi bir öğrenim deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Geleneksel tasarımın yanı sıra, geleceğin tasarımcılarını yeni teknolojik uygulamalarla yetiştirmeyi amaçlayan Grafik Tasarım Bölümümüzde, estetik ve teknik bilgi edinmenin ötesine geçerek, yapay zekâ tabanlı yazılımları ve dijital teknolojileri kullanarak yenilikçi projeler geliştirme fırsatı sunacağız. Programımız, sektördeki en güncel trendleri ve araçları öğrenmemize olanak tanıyan kapsamlı bir müfredatla desteklenmektedir.” denildi.

Başvuracak adayların https://basvuru.nku.edu.tr/ozelyetenek sayfasından başvurularını 12 Ağustos 2024 17:00 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Sınav ile ilgili tüm bilgilere ve kılavuza fakülte ve bölüm sayfalarından erişilebilir.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>