Edebiyat Öğretmeni Ayşe TOPÇU’dan Rektörümüze Ziyaret
19-07-2024

Düşünce insanı ve eğitim dünyamızın önemli ismi Merhum Nurettin TOPÇU büyüğümüzün yeğeni  Edebiyat Öğretmeni Sayın Ayşe TOPÇU öğretmenimizi misafir ettik.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Misafirimiz Sayın Ayşe TOPÇU, üniversite öğreniminin ülkemizin geleceği ve bekası için önemini vurguladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ülkemizin geleceğinin bugünün gençlerine emanet olduğunu, bu emanete sahip çıkacak millî ve manevî şuuru yüksek gençler yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade etti ve Türk düşünce tarihinin önemli şahsiyetlerinden mütefekkir Nurettin TOPÇU’yu rahmetle anarak, nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Ayşe TOPÇU’ya teşekkür etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv