Bulgaristan Plovdiv’den Rektörlüğümüze Ziyaret
24-07-2024



Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinden ‘Prof. Asen Diamandiev Müzik, Dans ve Güzel Sanatlar Akademisi’nin Rektörü Prof. Jean PEHLIVANOV, Rektör Yardımcısı Prof. Dimitar VODENICHAROV ve Akademik Genel Kurulu Başkanı Prof. Lyubomir KARADZHOV, Rektörlüğümüze ziyarette bulundu.

Üniversitemizde iki üniversite arasındaki Akademik İşbirliği Protokolü ve Erasmus Anlaşması kapsamında Erasmus+ KA131 Personel Hareketliliği ile 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında bulunacak olan ziyaretçiler, Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Öğr. Gör. Dilşen ÇAKMAK da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gerçekleşen ziyarette önümüzdeki yıl itibariyle önce Plovdiv’de, sonrasında üniversitemizde olmak üzere resim sergileri açılması konusunda fikir birliği sağlandı.

Konuk Rektör ve heyeti, Üniversitemizde bulundukları süre boyunca çeşitli temaslarda bulundular. Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü akademisyenleri ile görüşerek fikir alışverişinde bulunuldu; gelecekteki iş birlikleri hakkında konuşuldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>