Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ'ün yürütücüsü olduğu "Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gum Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi" başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje önerisi TAGEM 11. çağrı kapsamında desteklenmesine karar verildi. Proje ekibinde Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ, Yrd.Doç.Dr. A.Şükrü DEMİRCİ, Yrd.Doç.Dr. İbrahim PALABIYIK ve Arş.Gör. Deniz Damla ALTAN araştırmacı olarak yer almaktadır.
Proje yürütücüsü ve araştırmacısı öğretim elemanlarını tebrik ediyoruz.
ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
Üniversitemiz Değirmenaltı Yerleşkesi içerisinde öğrenci, akademik/idari personel ve misafirlerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla 2024-2025...
2024 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu (12.09.2024) Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeline...
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Personel Voleybol Müsabakaları” 16-27 Eylül tarihleri arası...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Muhammet Fatih DURGUN vefat etmiştir. Öğrencimize Allah'tan...
Üniversite Hastanemiz personelinden Hemşire Büşra Gamze ÖZTÜRK'ün babası Osman KÜÇÜKALİOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi 11.09.2024 tarihinde...