Mezun Öğrencimizin Çorlu Sergisi Yeni

Çorlu Halk Eğitim Merkezi yıl sonu etkinlikleri kapsamında çeşitli branşlarda sergiler düzenlenmiştir. Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programından mezun olan eski öğrencimiz Yeşim BEKEN Çorlu Orion alışveriş merkezi zemin katında ‘Her Renkten’ adli çini sergisini kursiyerleri ile birlikte düzenlemiştir. Serginin açılışına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet SARIKURT, Ergene Belediye Başkanı Müge YILDIZ TOPAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN, Önerler Muhtarı Yusuf YILDIRIM, Halk Eğitim Müdürü Fatih ERSÖZ, Geleneksel El Sanatları Programı hocalarımızdan Serap YILDIRIM GEREN katılmıştır. Birbirinden güzel çini sanatının güzel örneklerinin bulunduğu sergi büyük ilgi görmüştür. Öğrencimiz Yeşim BEKEN’İ tebrik ediyor. Nice başarılar diliyoruz.

Haberler & Duyurular
Arşiv