Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrencilerinden Kavşak Tasarım Projesi Yeni

Çorlu belediyesi tarafından konumları belirlenmiş olan 7 adet kavşağın projelenmesi ve raporlanması Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu MYO Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından 23/10/2023 tarihinde Yüksek Okulumuzda gerçekleştirilmişti. Yüksek Okulumuzda sunumları yapılan bu kavşak projelerinin katılım ve teşekkür belgeleri 26/06/2024 tarihinde hocalarımıza ve öğrencilerimize verilmiştir. Başta Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt olmak üzere Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, Strateji Müdür vekili Hüseyin Ayvacı, Starateji Müdürü Emel Sarıkurt, Plan ve Proje Müdürü Ceyda Özcan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bu projede emeği geçen hocalarımız Öğr. Gör. Özlem Güney, Öğr.Gör. Eylem Özçelik ve Program Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Haberler & Duyurular
Arşiv