Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Firması tarafından Teknik Bilimler MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programına Hibe Yeni



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin Atölye uygulamalarında kullanılmak üzere Bosch Sanayi ve Tic. A.Ş. ve NEKO OTOMOTİV Sanayi ve Ticaret A.Ş ile yapılan işbirliği sonucunda Bosch Sanayi ve Tic. A.Ş. firması tarafından Multimetreli tüm mevcut ve gelecekteki araçlar için arıza tespit cihazı hibe edildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan yapılan açıklamada “Otomobil kontrol ünitelerinin ve yerleşik elektroniklerin veri belleğine erişen ve bunları değerlendiren veya analiz eden araç arıza tespit cihazının Meslek Yüksekokulumuza kazandırılması, öğrencilerimizin yeni nesil uygulama materyalleri üzerinde bilgi-beceri sahibi olmalarına büyük katkı sağlayacaktır.  Bosch Sanayi ve Tic. A.Ş. ve NEKO OTOMOTİV Sanayi ve Ticaret A.Ş ailesine eğitim ve öğretime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” denildi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>