Kariyer Günü Etkinliği: Çanakkale Kale Seramik Kariyer Gezisi
27-03-2024

Türkiye’de seramik sektörünün lideri Kaleseramik, 66 yıldır bu topraklarda üretim yapan bir değerdir. Yıllık 56 milyon metrekare üretim kapasitesi ile Türkiye'nin 1., Avrupa'nın 5., dünyanın 18. en büyük seramik kaplama malzemesi üreticisi konumunda bulunmaktadır. Bu sebeple Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin kariyer sürecine katkı sağlaması amacıyla Kaleseramik ile karşılıklı görüşmeler yapılarak 27.03.2024 tarihinde Öğr. Gör. Şükran ÜNEŞ ve Öğr. Gör. Pınar ONGAN koordinatörlüğünde Meslek Yüksekokulumuzdan 28 öğrenci ile bir kariyer gezisi yapılmıştır.

İlk olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildikten sonra öğrencilerimize iş kıyafetleri dağıtılmış ardından geziye başlanmıştır. Bünyesinde birden fazla kendi markasını barındıran Kaleseramik’te öncelikle köklü marka deneyimini ürün gamına yansıtan ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle hem sektörün hem de mimarlık kültürünün gelişimine öncülük eden Kalebodur, ardından büyük ebat ve eşsiz tasarım olanakları ile seramik kaplama ürünlerini alışılagelmiş kullanım alanlarının dışına çıkartan Kalesinterflex gezilmiş, ürünlerin yapım aşamaları ve süreç hakkında bilgi verilmiştir. Son olarak da ürünlerin son halini ve alıcıya sunumunu öğrencilerimizin görebilmesi adına showroom ziyaret edilmiştir.

Her türlü destekleri için Kaleseramik’e ayrıca ulaşım desteği için de Saray Belediyesine teşekkür ederiz.