Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.
04-06-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Şarköy Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet HELVACI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Şarköy  MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN, Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve MYO akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Şarköy MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Şarköy MYO Birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencisi Derya AŞIKOĞLU, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Derya AŞIKOĞLU, 2.’si Canberk TUNA ve 3.’sü Mustafa UTKUN ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.

Haberler & Duyurular
Arşiv