Üniversitemizde Yemek Kartlarına Para Yükleme İşlemleri Soliclub Mobil Uygulamasıyla Hayata Geçmiştir
22-08-2024

Üniversitemiz personel ve öğrencilerinin yemek kartlarına para yükleme işlemleri SoliClub Mobil uygulamasıyla kullanıma açılmıştır. Cihazlar için SoliClub uygulaması ile ödeme alınmaktadır. SoliClub ile zaman ve mekan bağımsız anında kredi kartınız ile uygulama üzerinden yemekhanelerde kullanılabilecektir. SoliClub uygulamasında bulunan kamera ile yemekhane turnikesi üzerinde ki QR kod okutulması ile yemek ücreti SoliClub'a tanımlı kredi kartınızdan düşecektir.

SoliClub aracılığı ile geçiş yapabilmek için kredi kartınızı veya vadesiz hesap kartınızı BKM ekspres ile eşleştirmeniz gerekmektedir. Bakiye yüklemene gerek olmadan her geçişinde tanımlı kartından ücret düşülecek şekilde uygulama kullanılmaktadır.

Sistem tanıtımına ve kullanımına yönelik tanıtım materyallerine aşağıdaki kullanım videosu ve dosyalardan erişilebilmektedir:

SoliClub Uygulaması Kullanım Videosu için tıklayınız.

SoliClub Üyelik işlemleri için tıklayınız.

Kart ekleme işlemleri için tıklayınız.

Askıda Yemek Hizmeti hakkında bilgi için tıklayınız.

Haberler & Duyurular
Arşiv