Personel Daire Başkanlığımız ‘4. Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı’na Katılım Sağladı
20-08-2024

‘Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı’nın 4’üncüsü Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 26 üniversitenin İnsan Kaynakları ve Personel Daire Başkanlığı Birimlerinin paydaş olarak yer aldığı çalıştaya, Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Kerem ŞEN ve Şube Müdürü İrem GÜMÜŞ de katılım sağladı.

Çalıştayda yükseköğretim kurumları idari personelinin sorunları ve çözüm önerileri ile birlikte, akademik personel sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı. Katılımcılar söz alarak fikirlerini ifade ederken, yapılması gerekenlere dair detaylı bir değerlendirmede bulunuldu.

İki gün süren çalıştayın son gününde ise önceki yıllardaki çalıştaylarda alınan kararlar gözden geçirilerek, genel değerlendirme yapıldı. Katılımcılar yükseköğretimde daha etkin bir insan kaynakları yönetimi için iş birliğinin geliştirilmesi ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Haberler & Duyurular
Arşiv