29-04-2024

Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümümüz Akad’emek Öğrenci Kurultayı’nda Üniversitemizi Temsil Etti.

24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Büyük Anadolu Kdz. Ereğli Otel’de Türk Metal Sendikası ile Bursa Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nün birlikte 8.’sini düzenlediği “Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencilerinde Akad’emek Öğrenci Kurultayı”na Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerimizden Aleyna Seryan, Sevim Aktaş, Hanife Saylık, Berra Karagöz ve Öykü Yaren Varol katıldılar. Öğrencilerimize Bölüm öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Yelda Bektaş eşlik etti. “Endüstri İlişkilerinin Geleceği” teması ile toplanan Kurultay’a 24 farklı üniversiteden iki yüze yakın Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü öğrencisi ile öğretim üyesi katıldı. “Yeşil İşler ve Üniversite Gençliğinin Sorunları” temalı oturumda öğrencimiz Aleyna Seryan Prof. Dr. Ayhan Görmüş ve Arş. Gör. Dr. Yelda Bektaş danışmanlığında hazırlamış oldukları “Üniversite Öğrencilerinin Eğitim ve Sosyal Yaşam Maliyetlerinden Kaynaklanan Sorunlar: TNKÜ Örneği” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Kurultay, Erdemir Demir Çelik Fabrikası’na düzenlenen teknik gezi ile tamamlandı.