Yeni Akademik Yıl İle İlgili Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
31-08-2024

Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK başkanlığında Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Toplatıya Vali SOYTÜRK’ün yanı sıra Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Kaan PEKER, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Kaymakamlar,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet ÇETİN, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN katıldı.

Toplantıda, yeni akademik yılın huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için alınması gereken tedbirler görüşüldü ve kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular ele alındı. Ayrıca, alınması gereken genel güvenlik tedbirleri, barınma ihtiyaçları ile KYK’ya bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarının genel durumu, ulaşım ve trafik tedbirleri görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Haberler & Duyurular
Arşiv