SÜREKLİ İŞÇİ (657 SAYILI KANUNUNUN 4-D) ALIM İLANI KURA SONUÇLARI
28-09-2021

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (D) fıkrası hükümleri uyarınca 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli İşçi alımı için 24.09.2021 tarihinde saat 10:00’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda (Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ) adresinde Tekirdağ 1.Noterliği tarafından canlı yayın kura çekilişi yapılmıştır. Kura neticesinde 13 asil 4 katı kadar yedek belirlenmiştir.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (13 Adet) Kura Sonucu (Asil ve Yedek Liste) için Tıklayınız.

Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.

ASİL OLARAK BELİRLENEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

• Başvuru dilekçesi
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri, Tıp Fakülteleri veya Özel Hastanelerden )
  • Adli Sicil Belgesi (e-devlet çıktısı kabul edilir)
  • Diploma / mezuniyet belgesi e-devlet çıktısı
  • Fotoğraf (2 Adet)
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı kabul edilir)
  • SGK’dan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığını almadığını gösterir belge (edevlet çıktısı kabul edilir)
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Formu (Bilgisayar Ortamında Doldurulacak) için Tıklayınız.

Evrak Teslim Başlangıç Tarihi : 28.09.2021

Evrak Teslim Bitiş Tarihi : 12.10.2021

İstenilen Belgeler Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığına (Rektörlük Binası 8. Kat) elden teslim edilecektir.

NOT: Belgeleri belirtilen tarih aralığında teslim etmeyen ya da eksik veya yanlış beyanda bulunan kişiler atanma hakkını kaybedeceklerdir.