Spor yöneticiliği 4. sınıf öğrencilerimiz uluslararası kongrede 3 sözel sunumla fakültemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.
01-07-2024

Fakültemiz öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız’ın Spor Yönetiminde Araştırma ve Proje Dersi kapsamında vermiş olduğu 1 yıllık bilimsel hazırlık sonucunda öğrencilerimiz Furkan Gün , Recai Kalın ve Hüseyin Demirbilek 19 ülkeden 201 bildirinin sunulduğu 2.Bilsel Uluslararası Sur Bilimsel Araştırmalar Kongresi'nde sözlü bildirilerini sunmuşlardır. Sözel sunumlarını yapan öğrencilerimiz ve çalışma arkadaşları olan Barış Çelebi ve Berkay Gerekçi ile danışman hocaları Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız’ı tebrik ederiz.

Haberler & Duyurular
Arşiv