Tekirdağ NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi ‘Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimleri’ Kuşadası’nda Gerçekleştirildi Yeni

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Uygulamalı Yaz Kampı, uygulama dersi kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği Bölümü lisans ve lisansüstü 45 öğrencinin katılımıyla Kuşadası'nda gerçekleştirildi.

Sorumlu Öğretim Elemanı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU koordinatörlüğünde ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasemin ARI eşliğinde 03-07 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşen kampta, uygulama dersi süresince öğrenciler uzman antrenörler eşliğinde rüzgar sörfü, katamaran, kano ve yüzme eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Su Sporları kampında alınan eğitimler sonrasında öğrencilerimiz, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF), Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Program (TUYEP), World Sailing (Uluslararası Yelken Federasyonu) ve Gençlik Spor Bakanlığı onaylı Rüzgâr Sörfü RS1 ve Yelkenli Tekne D1 belgesi almayı hak kazandılar. Ayrıca öğrencilerimize kampın sonunda ‘Başarı Sertifikası’ takdim edildi.

Haberler & Duyurular
Arşiv