Fakültemizde 2024 yılı içinde göreve yeni başlayan idari ve akademik personeline yönelik oryantasyon programı düzenlendi.
03-05-2024



 

Fakültemiz Toplantı Salonunda 02 Mayıs 2024 Perşembe günü yapılan toplantıya; Fakültemiz Dekan Yardımcısı başkanlığında Prof.Dr. Murat DEVECİ, Prof.Dr. Fisun KOÇ, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ve yeni atanan akademik ve idari personelimiz katıldı.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ; Bahçe Bitkileri Bölümüne atanan Arş.Gör. Fatih Furkan CANKI (Vatani Görevinde), Bitki Koruma Bölümüne atanan Arş.Gör. Ömer Ümit OKÇU, Gıda Mühendisliği Bölümüne atanan Arş.Gör. Yasemin HENDEN, Arş.Gör. Muhammed Talha AKBULUT, Arş.Gör. Nurşah Zeynep ÖZTÜRK, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümüne atanan Arş.Gör. Bilge YILMAZ’a ve İdari personel olarak yeni başlayan Nursel DAĞ’a Ziraat Fakültesi ailesine katılmalarından dolayı Dekanlık adına memnuniyetlerini bildirdi.

Ziraat Fakültesi ailesine katılan akademik ve idari personelimizin kendilerini tanıtmalarının ardından Fakültemiz ve Üniversite işleyişi hakkında bilgiler verildi.   

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>