FAKÜLTEMİZ KALİTE ALT ÇALIŞMA GRUBU MAYIS AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
09-05-2024

Fakültemiz Kalite Alt Çalışma Grubu Fakülte Kalite Temsilcisi Dr.Öğr.Üyesi Şimal KÜRÜMOĞLU başkanlığında 08.05.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 12:30'da Fakülte Sekreteri Abdullah YILMAZ ve  Kalite Alt Çalışma Grubu üyelerinden oluşan Bölüm Başkanları'nın katılımıyla Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirildi.

Toplantıda Nisan ayının son gününde girilen ,Liderlik, Eğitim Öğretim, Yönetim, Arge, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma faaliyetleri ve performans göstergelerinin Google Drive dosyasına yüklenen verilerin  kontrol edilmesi konuları görüşüldü.

Fakültemiz performans göstergeleri ile izlem göstergelerinin hedeflere ulaşan verileri ile hedeflerine henüz ulaşılamayan verilerin nedenlerinin değerlendirildi.

E-Üniversite sistemine entegre edilen ara sınav ders dosyalarının sisteme girilmesi ile ilgili bilgi verildi.

Final ve bütünleme sınavlarından sonra bölüm ölçme değerlendirme komisyonu ve bölüm kurulu kararı ile ders değerlendirme formlarının gönderilmesi ve mezuniyet ile ilgili bölümlerin yapmış oldukları etkinliklerin bölüm sayfalarına yüklenmesi istendi.