Dil ve Konuşma Terapisti Uzm. Damla Yurdan Ahlat, Meslek Yüksekokulumuzda Çocuk Gelişimi Programı Çocuk Edebiyatı ve Medya Dersine Konuk Oldu.
08-05-2024

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 15.30’da Amfi 2 dersliğinde Çocuk Gelişimi Programının önemli derslerinden biri olan Çocuk Edebiyatı ve Medya dersi, değerli bir konuğu ağırladı. Dil ve Konuşma Terapisti Uzmanı Damla Yurdan Ahlat, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Uzm. Ahlat, dil gelişimi açısından çocuk edebiyatının önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, paylaşımlı okumanın aşamalarını ve bu sürecin çocuklar üzerindeki etkilerini interaktif bir şekilde anlattı. Kendisiyle etkileşimli geçen bu özel ders, öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini desteklemek adına alan uzmanlarıyla işbirliklerimize devam edeceğiz. Uzm. Damla Yurdan Ahlat’a katkılarından dolayı teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü