Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yeni Kayıt Olan Öğrencilere Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı ‘Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği’ Düzenledi
14-10-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, yeni kayıt olan öğrencilere 10.10.2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda 2024-2025 Akademik Yılı ‘Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği’ düzenledi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Berna ERDAL yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti. Akademik ve İdari personelin de katıldığı etkinliğe Üniversitemizi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu tanıtıcı sunumu SHMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ramadan Bilgin AKALIN yaptı. Programda yeni öğrencilerimize yararlı ve tanıtıcı bilgiler aktarıldı. Etkinlik soru-cevap şeklinde sona erdi.

Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.