Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) den Rektörümüze Ziyaret
02-07-2024

İnoSuit ve ECOTİM Strateji Akademik Koordinatörü Dr. Merih PASİN, İnoSuit ve ECOTİM Akademik Koordinatörü Dr. Mehmet AYDIN, ECOTİM Akademik Koordinatörü Dr. Ceyda OVACI ve İnoSuit Akademik Koordinatörü Dr. Serkan ALTUNTAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Tekirdağ NKÜ Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış KOCABIYIK ile Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve Üniversite Sanayi İş Birliği (ÜSİ) Patent ve Lisans Destek Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv