Tekirdağ NKÜ’de “Cezaevinden Hayata Bakış” Adlı Resim Sergisi Açıldı
28-06-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ile Tekirdağ 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğünün işbirliğinde düzenlenen “Cezaevinden Hayata Bakış” adlı resim sergisinin açılış töreni gerçekleşti.

Yürütücülüğünü Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Güven AVCI’nın, eğitimciliğini Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Onur ERDİREN’in yaptığı serginin açılış töreni 25.06.2024 tarihinde saat 14:00’da Edebiyat Fakültesi fuaye alanında gerçekleşti.

"Cezaevinden Hayata Bakış" sergisinde mahkumların yaptığı tuval üzerine yağlı boya çalışmaları yer aldı.

Açılışa Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Cezaevi Kurum Müdürü Cemalettin ŞAHİN, cezaevi kurum çalışanları, üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencileri katılım sağladı.

Haberler & Duyurular
Arşiv