Fen Edebiyat Fakültesi’ne Yeni Başlayan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
16-10-2024

2024-2025 eğitim öğretim yılında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerine yeni kayıt yaptıran öğrencilerin fakülteye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, Üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ. Fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Düzenlenen programda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, öğrencilerin öğrenim görecekleri bölüm ve programların özellikleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ise yeni gelen öğrencilere Fen Edebiyat Fakültesinin işleyişi ve öğrenci yönetmeliği hakkında bilgilendirmede bulunup, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.