Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
16-10-2024



2024-2025 eğitim-öğretim döneminde Fakültemize yeni başlayan öğrenciler için Oryantasyon programı düzenlendi. 16 Ekim 2024 tarihinde İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof. Dr. Hasan Keskin, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir Harman ve Dr. Öğr. Üyesi Hızır Yağcı ile akademisyenlerimiz ve fakültemize yeni başlayan öğrenciler katıldı.
Arş. Gör. Yusuf Buhan'ın sunuculuğunda icra edilen program, fakültemiz Öğr. Gör. Hikmet Çadır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin ve Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hızır Yağcı ile Doç. Dr. Vezir Harman açılış konuşmalarını yaptı.
Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Sabri Çeliktaş ise ilahiyat programının önemine değinerek öğrencilerin zamanlarını tasarruflu kullanmaları gerektiğini vurguladı. Çeliktaş, öğrencilerin ilerleyen süreçlerde aldıkları eğitimle topluma örnek olacaklarını ifade etti. 
Programın son kısmında fakültemiz Hazırlık sınıfı koordinatörü ve Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emine Nurefşan Dinç, öğrencilere hazırlık sınıfının işleyişine dair genel bilgiler verdi. Yine Hazırlık sınıfı hocalarından Öğr. Gör. Dr. Osman Arpaçukuru ile Öğr. Gör. Mahmoud Saadeddin Shaban hazırlık sınıfı hakkında konuşma yaptılar.
Programda ayrıca bu yıl birinci sınıf öğrencileri olan Zeynep Acar ve Onur Mert Karapınar da konuşma yaptılar.
Program 2024-2025 eğitim öğretim döneminde fakültemize yerleşen öğrencilerle gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

 





>