“Üniversite - Sanayi İşbirliklerini Önemsiyoruz”
03-05-2017



Organize Sanayi Bölgeleri (OSB)’nde  yüksek teknolojide ürünler üretilmesi için üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanması ve geliştirilmesinin hedeflendiği ve Çorlu 1. OSB ve Velimeşe OSB içerisinde yer alan firmaların birbirlerinden mal ve malzeme temin etmeleri ve sanayicilerimizin birbirlerini tanımaları için Çorlu Divan Otel’de bir toplantı düzenlendi.

Açış konuşması Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz tarafından yapılan toplantıda daha sonra sözü Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek aldı. Rektör Şimşek, üniversite -sanayi işbirliklerini önemsediklerini, o yüzden katılımın geniş tutulduğu böyle bir organizasyonun içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti ve NKÜ’de yapılan çalışmalar ve yürütülen Ar-Ge faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Sonrasında konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Üniversitemiz ile sanayicilerimizi buluşturmak, akademisyenlerimizin bilgi birikimini sanayicilerimizin tecrübesi ile birleştirmek ve neticesinde de ‘Üretimimizi nasıl arttırabiliriz, nasıl geliştirebiliriz?’ sorularına cevap bulmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu önemli toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>