“Uyuşturucu Maddelerden Korunma” Konulu Konferans
26-03-2013



Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu’nda 25 Mart Pazartesi günü "Uyuşturucu Maddelerden Korunma" konulu konferans gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminde görev yapmakta olan Abdullah Atalar’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansta Abdullah Atalar, uyuşturucu madde bağımlılığına sebep olan etkenler ile bu etkenlerden korunma yolları ile uyuşturucu kullanımının bireye ve topluma olumsuz etkilerini anlattı.

Doç. Dr. Murat Taşan ise, bireylerin ve toplumun mutlu ve başarılı olabilmesi için uyuşturucu, sigara, alkol ve kumar gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını vurguladı. Doç. Dr. Taşan, “Mutluluğun ve başarının devletimizin ve milletimizin menfaatlerinin her zaman, her koşulda üstün tutulmasında, yine her zaman ve her koşulda bizleri yetiştiren annelerimize ve babalarımıza saygılı olmaya ve işimizde en iyi olmaya çalışmakta yatmaktadır” dedi.

Doç. Dr. Murat Taşan günün anısına Abdullah Atalar’a plaket takdim etti.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>