“Seslerle Anadolu” Üniversitemiz Piramit Salon’da Sahnelendi
16-12-2013

Ankara Devlet Opera ve Balesi, “Seslerle Anadolu” isimli müzikli oyun gösterisini Üniversitemiz Piramit Salon’da sanatseverlerle buluşturdu.

Araştırma ve metni Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan, beste ve türkü düzenlemesi Ali Aykaç tarafından yapılan 'Seslerle Anadolu'  isimli müzikli oyuna ilgi büyük oldu.

Tekirdağ Vali Yardımcıları Mahmut Yıldırım ve Aydın Tetikoğlu, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Güler, İl müdürleri, Üniversitemiz personeli ile Tekirdağlı sanatseverler oyunu izleyenler arasında yer aldı.

'Seslerle Anadolu' adlı eseri binlerce yıllık Türk tarihi ve kültürünü Anadolu topraklarından çıkan türküler ve danslarla harmanlayarak aktardı.