“Peyzaj Mimarları Odası Genç Buluşması” Semineri
02-06-2022

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda, NKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Yeşil Mimarlar Topluluğu tarafından “Peyzaj Mimarları Odası Genç Buluşması” isimli seminer gerçekleştirildi.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yasin OTUZOĞLU, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Barış IŞIK ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Özay YERLİKAYA’nın konuşmacı olduğu seminere, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ, Fakülte Öğretim Elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmacılar, Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Genç’in faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumları yaptı.

Soru-cevap şeklinde devam eden etkinlik, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ tarafından konuklara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.