“Meslek Yüksekokulları Eğitiminde Dijital Dönüşüm” Konulu Eğitimlerin İkincisi Yapıldı
19-05-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından, Meslek Yüksekokullarında eğitim-öğretimin verimliliğinin artırılması amacıyla ilki 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen “Eğitimde Dijital Dönüşüm” webinarları serisinin ikincisi “Dijitalleşme Süreçleri” konu başlığı ile çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER tarafından verilen eğitim etkinliği, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımı ile gerçekleşti.

Toplam 156 Meslek Yüksekokulu akademik personelinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, 8 adımda dijital değişimin mümkün olabileceğini söyleyerek eğitimde dijitalleşme süreçlerinden bahsetti. Prof. Dr. Bülent EKER, “Acil durum duygusunu arttırın, güçlü bir takım kurun, değişim için bir vizyon belirleyin, sağlam iletişim kurulmasını sağlayın, değişikliği yerleştirin ve değişimi kalıcı yapın” diyerek bu aşamalar hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise “Teknolojinin doğru kullanımı sayesinde dijital dönüşüm gerçekleştirilebilecektir. Bu teknolojilerin gerektiği alanlarda doğru şekilde kullanımı, ama en önemlisi yerli ve milli kaynaklarımız ile geliştirilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

“Eğitimde Dijital Dönüşüm” eğitim webinarları serisi, “Dijitalleşme ile Değişen ve Gelişen Kurum İçi Birimler” konusu ile önümüzdeki günlerde devam edecek.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>