Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen “Günümüzde Yapılan Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi” konulu seminer düzenlendi.
Seminerde Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk, öğretim görevlileri ile öğrenciler bulundu.
Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer katıldı.
Seminer Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk’ün konuşmacılara günün anısına plaket takdim etmesiyle sonlandı.
Üniversitemizin öğretim elemanlarının Akademik Teşvik Ödeneği 2024 yılına ait bilimsel çalışmalarını içeren başvuruları Akademik Teşvik Düzenleme, D...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet M...
TIKLAYINIZ ...
Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız. NOT: Bu duyuru resmi tebligat niteliğinde olup ayrıca adaylara giriş sınav...