Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2025 – 2026 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş Başvu...
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2025 – 2026 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Türkiye Cumhuriye...
Üniversitemiz Güvenlik Personeli Kader DİNDAR'ın babası Mustafa GÜÇLÜ vefat etmiştir. Cenazesi, 10.07.2025 Perşembe günü öğle namazına müteaki...
Plovdiv Tarım Üniversitesi'nin 80. Yıl Dönümü münasebetiyle Bulgaristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Rumen RADEV'in himayelerinde&nb...