Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
Üniversitemiz Fen Dedebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Levent TOKSÖZ'ün annesi Mükerrem TOKSÖZ vefat etmi...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyelerimizin destekleriyle üretim alanlarından elde edilen ve hastalıklar - zar...
Üniversitemiz 2025 Yılı Aday Memur Sınav Sonucu için tıklayınız. ...