Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Hastanesi Bilgi İşlem personeli Reşat ELMAS’ın babası vefat etmiştir. Cenazesi Edirne ili Keşan ilçesi Yeniceçiftlik Köyü Cami...
31.01.2024 tarih ve 32446 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz bünyesinde bulunan birimlerimize (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere...
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Fatih ÇOLLAK'ın sunacağı ...
Değerli Mezunumuz; Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Kamu Özel Sektör İşbirliği Uzmanı, Çevre Uzmanı ve Şehir ve Bölge Planlama Uzmanı pozisyonları i...