Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Üniversitemizin öğretim elemanlarının Akademik Teşvik Ödeneği 2024 yılına ait bilimsel çalışmalarını içeren başvuruları Akademik Teşvik Düzenleme, D...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet M...
Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız. NOT: Bu duyuru resmi tebligat niteliğinde olup ayrıca adaylara giriş sınav...
TIKLAYINIZ ...