Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 1992-1995 Dönemi Dekanı ve Tarla Bitkileri Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ALTIN'ın eşi, Teknik Bilim...
Tıklayınız ...