‘Üniversitelerarası 2. Lig Futsal Turnuvası’ Sona Erdi
11-03-2022

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kırklareli’de düzenlenen ‘Üniversitelerarası 2. Lig Futsal Turnuvası’ Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında oynanan maçın ardından sona erdi.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sercan ÖNCEN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Dr. İsmail EROL’un idaresinde Üniversitemizi başarı ile temsil eden takımımız, finale büyük bir başarı ile geldi ve ikincilik kupasını kaldırdı.

Turnuvada dereceye giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Birinci Kocaeli Üniversitesi olurken, İkinci olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Futsal Takımı ödülünü Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞCU’nun elinden aldı. Üçüncü ise Kırklareli Üniversitesi Futsal Takımı oldu. Sporcularımızı ve teknik ekimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.