‘Uluslararası Öğrenci Alım Süreçleri Hakkında Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı’ Gerçekleşti
15-06-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde ‘Uluslararası Öğrenci Alım Süreçleri Hakkında Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Uğur ÖZGÜR, akademisyenler ve yurt dışındaki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile aday öğrencilerin katıldığı toplantıda başvuru sürecinin detayları, online başvuru portalının tanıtımı, başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar, gerekli belgeler ve kontenjanlar hakkında katılımcılara bilgi verilip, gelen sorular yanıtlandı.

Bundan sonraki süreçte ise 23.06.2021 günü saat 15:00’da Üniversitemiz YouTube kanalı NKÜTV’de konu ile ilgili canlı yayın yapılması planlanıyor.