‘Türk Müziği Arda GÖKSU Solo Konseri’ Online Olarak Canlı Yayında Gerçekleşti
14-06-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından internet üzerinden “Türk Müziği Arda GÖKSU Solo Konseri” düzenlendi.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, Covid 19 pandemi önlemleri kapsamında sanatseverler ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi YouTube kanalı NKÜTV aracılığıyla canlı yayında buluştu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU tarafından ud ve ses icrası ile solo gerçekleştirilen konserde; Muhayyer, Tahir ve Kürdîlihicazkâr olmak üzere 3 farklı makamda; Peşrev, Saz Semai, Oyun Havası, Longa, Şarkı ve Yürük Semâî olmak üzere de 6 farklı formda eserler icra edildi.

12 farklı bestekâra ait Türk Müziğinin 16 seçkin eserinden oluşan konser sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.