‘Nevâ Kâr ve Klasik Eserler’ Türk Müziği Konseri Sanatseverlerle Canlı Yayında Buluştu
23-04-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından internet üzerinden ‘Nevâ Kâr ve Klasik Eserler’ Türk Müziği Konseri düzenlendi.

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Konser Salonunda gerçekleşen konser, pandemi önlemleri nedeniyle izleyicileriyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin YouTube kanalı NKÜTV'den canlı yayın ile buluştu.

Toplam 14 bestekâra ait 15 seçkin eserin icra edildiği konserin solistliğini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, Ud ile gerçekleştirdi. Konserin sunuculuğunu ise Konservatuvar Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Nur KAPTAN yaptı.

Uzaktan da olsa öğrenciler ve sanatseverler ile bir araya gelmek için düzenlenen konser, Klasik Türk Müziğinin seçkin eserlerinden oluştu. Yoğun ilgi ile izlenen konser, izleyicilerin beğenisini kazandı.