‘Müzik Teknolojileri ve Ses Kayıt’ Konulu Sunum Gerçekleşti
26-04-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından ‘Müzik Teknolojileri ve Ses Kayıt’ konulu sunum gerçekleştirildi.

NKÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Haluk BÜKÜLMEZ’in koordinatörlüğünde gerçekleşti. Aranjör Burakcan GÜNEREN tarafından gerçekleştirilen sunum, izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı. Sunum içerisinde hayatımızın bir parçası haline gelen teknolojinin müzik alanı içerisindeki yeri, gelişimi ve kullanımı hakkında bilgilere yer verilirken; ayrıca ses kayıt ekipmanlarının kullanımı ve önemi vurgulandı.

Programın sonunda Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve izleyenlere teşekkür etti ve Burakcan GÜNEREN’e sunumu dolayısıyla teşekkür belgesi takdiminde bulundu.