‘Kampüse Bahar Geldi’ Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen 14. Spor Şenlikleri, Kupa ve Madalya Töreni ile Tamamlandı
19-05-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen 14. Spor Şenlikleri, Kupa ve Madalya Töreni ile tamamlandı.

‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinliklerinde 40’a yakın Öğrenci Topluluğu son derece aktif rol alırken, etkinliklerin tamamı 30.000’e yakın öğrenci katılımıyla şölen havasında geçti.

Öğrencilerin tüm organizasyonu sahiplendiği ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri içerisinde düzenlenen ve futbol, basketbol, voleybol, ayak tenisi, atletizm, yüzme, oryantiring ve masa tenisi branşlarında yarışmaların organize edildiği 14. Spor Şenliği ise 200’e yakın zorlu maçın ardından final maçları ile tüm etkinliklerinin en büyük parçası olarak başarıyla ve büyük bir coşkuyla son buldu.

Etkinliğin ve müsabakaların organize edilmesinde büyük emeği geçen öğrencilere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından teşekkür belgesi takdimi gerçekleşirken, emeği geçen personelimize ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN final müsabakaları sonrası düzenlenen kupa ve madalya töreninde teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Üç gün süren ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinliklerinin son gününde oynanan final müsabakalarında dereceye girenler için düzenlenen Kupa ve Madalya Törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Üniversitemize bağlı fakülte ve yüksekokullardan oluşan 19 birimimizin katıldığı ve 500’ü aşkın öğrencimizi kampüsümüzde sporla buluşturan bu büyük organizasyonun bitimini temsil eden törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Yıl sonu sınavları öncesi öğrencilerimize moral olsun diye düzenlediğimiz etkinliklerimizin güzel bir motivasyon kaynağı olduğuna inanıyorum. Spor şenlikleri kapsamında oynanan müsabakalarda dereceye girenleri tebrik ediyorum. Katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm gençlerimizin ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Müsabakalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından takdim edildi. Rektör ŞAHİN ve Rektör Yardımcıları, tören sonrasında gençlerin eğlencesine eşlik ettiler.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20
Namık Kemal Üniversitesi21
Namık Kemal Üniversitesi22
Namık Kemal Üniversitesi23
Namık Kemal Üniversitesi24
Namık Kemal Üniversitesi25
Namık Kemal Üniversitesi26
Namık Kemal Üniversitesi27
Namık Kemal Üniversitesi28
Namık Kemal Üniversitesi29
Namık Kemal Üniversitesi30
Namık Kemal Üniversitesi31
Namık Kemal Üniversitesi32
Namık Kemal Üniversitesi33
Namık Kemal Üniversitesi34
Namık Kemal Üniversitesi35
Namık Kemal Üniversitesi36
Namık Kemal Üniversitesi37
Namık Kemal Üniversitesi38
Namık Kemal Üniversitesi39
Namık Kemal Üniversitesi40




>