‘Kampüse Bahar Geldi Etkinlikleri’ Yoğun İlgi ve Katılımın Ardından Tamamlandı
18-05-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğrencilere moral ve motivasyon amacıyla düzenlenen ‘Kampüse Bahar Geldi Etkinlikleri’ spor, sanat ve eğlence aktiviteleri ile dopdolu geçen 3 günde öğrencilerden gördüğü yoğun ilgi ve katılımın ardından tamamlandı.

Halk oyunları, güreş ve boks gösterileri, Uluslararası Öğrenci Topluluk gösterilerinin damga vurduğu açılış töreninin ardından kampüs genelinde üç gün boyunca devam eden voleybol, futbol, basketbol, ayak tenisi, oryantiring ve masa tenisi müsabakalarının da gerçekleştirildiği etkinliklerde öğrenciler akşam da konserler ile eğlendi.

Okçuluk, öğrenci topluluklarının stant etkinlikleri, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) eğitsel bisiklet etkinlikleri, AFAD İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği tanıtım faaliyeti, Kızılay Kan Bağışı etkinliği ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün Narkotik Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele ekiplerinin tanıtım stantları ikinci gün etkinliklerinde dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün fırtına uyarısı üzerine 3. gün gerçekleşecek akşam konserleri 2. gün konserleri ile birleştirilerek eğlence aktiviteleri büyük bir coşku ile tamamlandı.

Spor müsabakaları ise 3. gün oynanacak yarı final ve final maçlarının ardından gerçekleşecek kupa töreni ile tamamlanacak.