‘Afet Farkındalık Eğitimi’ Kapsamında AFAD Tekirdağ İl Müdürlüğünden Ziyaret
29-03-2021



2021 yılının "Türkiye Afet Eğitim Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Tekirdağ İl Müdürlüğü arasında ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ işbirliği protokolü imzalanmıştı. Bu kapsamda AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep EROL ve Şube Müdürü Serap KIZILIRMAKLI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ hususunda karşılıklı görüşmelerde bulunuldu. AFAD Müdürü Recep EROL, ziyaret esnasında Rektör ŞAHİN’e ‘Afet ve Acil Durum Çantası’ takdiminde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, nazik ziyaretlerinden ötürü İl Müdürü Recep EROL’a teşekkür ederek, “Tekirdağlılar olarak kritik bir fay hattına komşuyuz ve deprem tehlikesini çok yakından hissediyoruz. Şehir ve Ülkemiz için uyum içerisinde çalışarak Tekirdağ’a ve Bölgemize katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

AFAD yetkilileri Rektör ŞAHİN’in ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI’ya da ziyarette bulunarak ‘Afet ve Acil Durum Çantası’ takdiminde bulundu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>