Şarköy Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
28-01-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımları ile Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde devir teslim töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI’nın da bulunduğu törende yüksekokulun akademik ve idari personeli de hazır bulundu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Serkan AYDIN düzenlenen devir teslim töreni ile Öğr. Gör. Halis Ulubey ERGEN’den görevi devraldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Şarköy Meslek Yüksekokuluna büyük emeği geçen ve görevini başarıyla yürüten Öğr. Gör. Halis Ulubey ERGEN’e emekleri ve katkılarında dolayı teşekkür ederek; Öğr. Gör. Serkan AYDIN’a yeni görevinde başarılar diledi.

Öğr. Gör. Halis Ulubey ERGEN, müdürlük mührünü Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Öğr. Gör. Serkan AYDIN’a teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.

Devir teslim töreninden sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Şarköy Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda meslek yüksekokul personeli ile toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu’nun hedefleri, projeleri ve yeni açılan Aşçılık Programı ile yöreye sağlanacak katkılar üzerine konuşuldu.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ve yüksekokul tanıtım gezisiyle noktalandı.